Nyári élmény tábor 2019

Kehidakustány település sokrétű szolgáltatásai mellett a szabadidő hasznos eltöltéséhez számtalan lehetőség nyílik, mint pl.: a lovaglás, úszás, kerékpározás múzeumlátogatás, vagy csak egy csodálatos túra az oxigén dús levegőn. Fenséges természeti környezetben, a szemet gyönyörködtető zalai dombok zöld lankái között. A falu és a közeli települések számos érdekes és színvonalas programmal várják az idelátogatókat. Az itt eltöltött idő alatt, az ember feltöltődve és kipihenten térhet haza, rengeteg életre szóló élménnyel gazdagodva.

AMIT KÍNÁLUNK

Turnusaink ötnaposak. Mindegyik hétfővel kezdődik, és péntekkel végződik. Idén két turnusra lehet jelentkezni, 2019.VII.22.- VII. 26.-ig, vagy a 2019.VII.29.- VIII.02.-ig mindkét turnusban öt nap 4 éjszaka, háromszori meleg étkeztetéssel. Várunk, 7-13 éves (fiú-leány) gyermekeket egy felejthetetlen élmény táborba, a meseszép Kehidakustányba. A sportpálya, a trambulin, a pingpongasztalok, a szállást körül ölelő zöld területen kihelyezett játékok és sporteszközök állandóan rendelkezésre állnak. A táborban kialakított X-box termet délutánonként használhatják a gyerekek. A szálláson internet hozzáférés lehetséges. Kollégáink, a tábor ideje alatt, folyamatosan foglalkoztatják és szórakoztatják a gyerekeket. Bármilyen felmerülő probléma esetén (egészségügyi, eszköz, időjárási stb.) rugalmasan és gyorsan oldják meg.

Programok

A gyerekek számára érdekes, őket motiváló szabad levegős játékos programokat szervezünk. A gyermektáborunkban dolgozó pedagógusok és szakemberek gondoskodnak a programok szakszerű lebonyolításáról és a 24 órás felügyeletről is.  Minden esetben, napokra lebontott programokkal várjuk az idelátogató gyermekeket. Az öt nap során, a pancsolás mellett, a gyerekek számos érdekességgel találkozhatnak. Nemcsak hogy bejárják és megismerik (kerékpáron, túrázva, szaladva) a környék látnivalóit, de betekintést nyernek, játékosan az itt élő vidéki emberek minden napjaiba, hagyományaiba.

Délelőttönként jellemzően a témák szerint szerveződő kreatív programok a gyermekek szája íze szerint. Délutánonként választható, illetve a csapatoknak szóló programokat kínálunk, este pedig fakultatív, a tábor fiatal lakói szervezik a programokat. A strandra, kirándulni, múzeumba vagy helyi nevezetességet látogatni a táborozók szervezett keretek mellett (szakemberek segítségével) a délutáni programok során részesülnek.Sok egyébb állandó programunk nem került bele a leírásba.

ÁLTALÁNOS NAPIREND

07:30–08:00 Ébresztő (Beköltözés hétfőn 9:00 óráig)
07:30–08:15 Reggeli
08:30–11:40 Témafoglalkozások (kézműves, sport és kreatív programok csoportos és egyéni foglalkozások)
12:00–13:15 Ebéd
13:30–18:00 Választható programok (Távozás pénteken 15:00 óráig)
18:00–19:00 Vacsora
20:00–22:00 Esti program
22:00–22.30 Takarodó

 

SZÁLLÁS

A szállást, mint egy két hektáros zöld övezet öleli körül, amely a forgalmas autóutaktól távol esik. Lehetőséget nyújt a biztonságos és szabad kikapcsolódásra. A szállástól 50 méterre lévő szabvány méretű (füves) kézilabda pálya, amely alkalmas sorversenyek, vetélkedők lebonyolítására. A bekerített zöld övezetben kihelyezett, szabadtéri játékok (csocsó, asztali tenisz, tollas stb.) állandóan rendelkezésre állnak, a sportolni vágyó gyermekek részére. A fürdő nyári bejárata és egy minden igényt kielégítő vegyesbolt, könnyen és egyszerűen elérhető 500 méter sétával.

ÉTKEZÉS

A tábor ideje alatt, a gyermekeknek háromszori meleg étkeztetést biztosítunk (reggeli, ebéd, vacsora). Ezenfelül szállásunkhoz közel kialakított tűzrakóhely van. Amely lehetőséget biztosít közös, csapatépítő foglalkozások keretében,  bográcsos és nyárson készült ételek készítésére.

DOKUMENTUMOK

Jelentkezési Lap Táborozáshoz                   Egészségügyi Nyilatkozat Táborozáshoz             Adatkezelési Nyilatkozat

KAPCSOLAT 

KEHIDAKUSTÁNYI TURISZTIKAI EGYESÜLET                          8784 Kehidakustány, Dózsa György u. 7.              Számlaszám: 74500365-11035037         taborozas@kehidakustany.hu                                        Munkanapokon 08:00 - 16:00 között  +36/30/8648237